Dejta singlar, träffa kärleken, hitta träningsvän. Dejta på Sveriges bästa dejtingsida!
Dejta tryggt
Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och säker på Sportdate, till - Sportdate.se. För att bli medlem på Sportdate måste du vara minst 18 år. Vi granskar alla profiltexter och profilbilder. På det sättet är vi säkra på att allt material överensstämmer med de regler och riktlinjer som gäller på Sportdate. Du ska inte behöva få meddelanden som är stötande, eller trakasserande. Om detta sker, rapporterar du det till vår support.

Anonymitet och säkerhet

På Sportdate kan alla medlemmar vara anonyma och lära känna varandra innan man bestämmer sig för att träffas på för en riktig date. Använd anonymiteten och håll kontakten inom Sportdate och enligt våra rekommendationer nedan så får du bättre möjligheter att lyckas skaffa bra kontakter och en bra date. Det är förbjudet att uppge sitt riktiga för- och efternamn, telefonnummer eller annan kontaktinformation i sin profil och i sin blogg, eller på andra ställen på sajten.

Det är inte lämpligt att lämna ut sin hemadress eller sitt telefonnummer innan det känns helt rätt och säkert.
Håller du dig till våra rekommendationer är det lika säkert och tryggt att träffa människor på Sportdate, som att träffa nya människor i verkliga livet. Sportdate uppmanar alla medlemmar att vidta största försiktighet om en annan medlem börjar prata om sin dåliga ekonomi och sitt ”behov av pengar", eller på annat sätt refererar till pengar. Medlemmar som tar upp detta i sin kommunikation är ofta inte är helt ärliga i sina avsikter. Det kan finnas en risk för att du då har råkat ut för en så kallad ”nätbedragare”. Vi avråder från att skicka pengar till någon, oavsett summa. Skulle du misstänka någon så kontakta vår support direkt.


Tips för en säker och bra dejtingupplevelse
- Välj en plats för dejten du känner väl till (gäller även för möten med träningskompisar och vänner).
- Välj en tidpunkt för träffen då det är människor i rörelse.
- Berätta gärna för andra om din date, och om vart ni skall träffas.
- Träffas inte hemma hos någon de första gångerna ni träffas.
- Ifråga sätt orimliga uppgifter din dejt berättar.
- Gå inte med på finansiella krav ifrån din date.
- Kom ihåg att det är du som avgör om och vart du vill träffas, låt dig inte påskyndas.


Följer du våra tips och råd så har du stora möjligheter att träffa många trevliga medlemmar på Sportdate.


Lycka till och välkommen in önskar vi på Sportdate.

 Dejta på Sportdate dejta tryggt