Sportdate.se
Kategori: Allmänt prat
Rubrik: Lussebullar i väntan på snö 2014-12-14 21:22:50
Eftersom det inte går att åka skidor får man sikta på andra nöjen t.ex. leka med saffransdegen och tänka skidteknik... jag menar visualisera skidspåret och tyngd punkts förflyttningar. Tänk att få dansa runt på skejt skidorna, det var en vecka sen sist nu och det känns redan som en evighet.

För er som är nya på skidorna så kommer här ett teknik tips, allt sitter i höfterna! Dansa salsa, hoppa indianhopp, när höfterna är med kommer tyngdöverföringen och med den en underbar skejt teknik samt ett grymt fäste i backarna =)

Just ja bullarna blev grymma, och pac-man lyckades inte få i sig alla katter. I övrigt så var det nog riktigt nyttiga med massor av kolhydrater i form av härligt vit mjöl som kan lägga sig som en klump i magen.
Lussebullar i väntan på snö
Kommentera
 
Kategori: Träning
Rubrik: Den gröna jägarens kamp mot DM medaljer 2014-12-11 19:04:24
Efter en bra vår kommer alltid hösten med sjukdomar, just kommit från en lunginflammation och en axelinflammation. Detta måste betyda att jag kommer vara frisk hela vintern!

Som grön jägare har jag det vanliga målet att spöa alla på södersidan av stan, men i år kan utmaningen vara lite större än vanligt. Det var ju nästan så att tant Hilda körde om mig i skidspåret...

Men progress kurvan är helt ok just nu från att ha 180 puls gående upp för trappor kan jag nog klara milen på 35min på lagom låg puls (Skidor) så än finns det hopp och detta på 7dagar!

Dagens träning i rehabläge blev 8km julklapps jogg med gym från jobbet, dvs ner till gymmet springa till Bromma blocks leta klappar å springa hem. Är det detta man kallar vardagsmotion? För i så fall har jag nog inte ens tränat idag, får se om jag lyckas imorn.
Kommentera
 
Skapa en blogg
zeddeer
zeddeer
Senast aktiv:
2016-12-30 11:09:56
Söker:

Kontakta gärna mig

Skicka meddelande
Senaste inlägg
Lussebullar i väntan...
Den gröna jägarens k...